Despre noi

Site dedicat efortului public de anulare a taxei auto.

NU VOM RENUNTA NICIODATA PANA LA ABOLIREA TAXEI AUTO.

ORI NOI, ORI EI.

MOARTE BASESCU , MOARTE BOC , MOARTE GEOANA , MOARTE TARICEANU.

La nevoie facem si revolutie …lovitura de stat …razboi civil .

Trebuie sa boicotam industria auto  romaneasca. TARICEANU TREBUIE UCIS !!!

Trebuie blocate drumurile nationale pe sistemu : daca noi nu putem circula cu masinile noastre pt. care am muncit …sa nu mai circule nimeni!

Inainte de `89 injuram pe Ceausescu ca nu era mancare in magazine …da il injuram in soapta de frica securitatzii (care azi ne conduce) …Azi in schimb putem sa injuram pe fatza .

Normal ca ii doare in cot de injuraturile noastre fiindca inca suntem putini …dar cand se vor auzi in cor 10mii …un milion de glasuri strigand Jos Taxa! , securistii vor  trebui sa faca ceva .

cautam colaboratori de orice fel

Multumim celor care ne sustin facand cunoscut acest site.

30 responses

15 12 2008
Marius B.

cauta la mine in blog 😉

15 12 2008
muietariceanu

numa ca nu ai lasat adresa de la blogul tau

15 12 2008
asdf

bravo , baieti , sunteti primii care spuneti adevarul !!!
jos tariceanu!!!!!!!!!

11 01 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

si nu …. NU SUNTEM SAMSARI.

13 01 2009
razvan

nu e vorba numai de taxa, ci de toate hotararile luate in favoarea lor. la zid cu ei. revolutie!

15 01 2009
Bucur Ovidiu-Adrian

Aveti mare dreptate si va sustin pe deplin. Tre sa mai asteptam in cursul zilei de azi, o opinie din partea alesilor cu privire la taxa pe care o uram cu atata pathos!
Sa avem putintica rabdare, vorba lu’ Nea’ Iancu.
Oricum, daca vine vorba de partidele ce sunt si ce au fost la guvernare…aveti dreptate…toti sunt niste dobitoci, asta ca sa-l parafrazez pe Galileo Galilei.

23 01 2009
lili

Daca nici guvernul Boc nu scoate taxa, va schimbati numele blogului in muieboc? 🙂

23 01 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

nu ..nu cred ca ar trebui muieboc … Boc e prea mic . Ar trebui MUIEROMANIA .

23 01 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

sa ma explic: poporul roman s`a gandit sa i`si faca o organizare statala cu numele de Romania . Organizarea e ca pula …de toata jena …rusinea Europei de altfel.De la Revolutie singura interferenta a Poporului cu Organizare este la scrutinul electoral…. UNDE ….60% au stat acasa iar restu de 40% au votat PNL PDL PSD …adica Tariceanu BOC Geoana .
Parca nici nu`i Tariceanu de vina ca a ajuns premier.

23 01 2009
lili

tariceanu nu-i de vina ca ajuns premier, ci ca a ramas premier 4 ani.

In rest, alternativa?

23 01 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

Alternativa = Societate civila puternica care sa rezolve cateva din problemele legislative punctual.
O constitutie mai buna (dar nu varianta basescu).
Problema Romaniei o constituie distributia puterii in stat si lipsa unei legislatii care sa defineasca clar atributiile diferitilor „jucatori”.
Iar „ei” vor face intodeauna legi pt. ei …nu pt. noi.

23 01 2009
lili

Societatea civila a intrat intr-o noua etapa, s-a privatizat. Actioneaza acum in interesul „sponsorilor”, nu a interesului public.
Constitutia nu se poate face decat de politicieni, aceeasi din PDL, PSD, PNL, UDMR. Noi vom spune doar DA sau NU la referendum.
Iar EI sunt NOI. Cred ca ne-am creat o impresie falsa ca politicienii sunt niste extraterestri care vin sa ne chinuie pe noi, cinstitii si harnicii.
Ultimele 2 tururi de scrutin, locale si parlamentare, ne-au aratat potentialul. Cati penali si fosti securisti nu au fost alesi in stil mare de catre NOI?

23 01 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

O parte nu au mers intentionat la vot . Mircea Badea indemna lumea sa nu mearga la vot…. si bine a facut. Cealalta parte nu au mers din lene sau miserupism. Ma repet : in `89 singura posibilitate de vot era PCR . Sa nu lasam lipsa de alternative sa ne sperie . Putem face o noua revolutie.

30 01 2009
Mizerabilu

Serios!!! Trebuie facut ceva sa fim luati in seama! Vorba lunga, saracia omului.

5 02 2009
mambo

ECONOMIA DUDUIE !
SALARII MARITE CU 50% PTR BUGETARI
PENSII MINIM 200 EURO
SALARIU MINIM 800 EURO
AUTOSTRAZI
INDEMNIZATIE PTR MAME 80% DIN SALARIU
ETC
ETC
MINCIUNI ,MINCIUNI,MINCIUNI!!!
DESFIINTAREA TAXEI AUTO E INCA UNA DINTRE ELE!
VENITI LA MITINGURI SI FACETI-VA AUZITI!
CEI RAI AJUNG LA PUTERE DOAR DACA CEI BUNI STAU DEOPARTE!

5 02 2009
JOS TAXA daca nu JOS GUVERNU

cei rai ajung la putere cand cei rai sunt 3 …si doar ei 3 au reusit sa convinga 40% din prostime sa mearga la vot. PDL PSD PNL

8 02 2009
bebe

Sambata pe 7 ianuarie am mers la casa de cultura din constanta si nu era nimeni dupa care am fost la primarie si …. surpriza nici acolo nu era nimeni , atunci am ajus la o cloncuzie ……..,,,, CONSTANTENILOR le convine taxa auto triplata , din moment ce n-au iesit in strada ,asa ca degeama ne zbatem uni dintre noi, stiti voi vb aia ,cu o floare nu se face primavara

19 02 2009
mehi

Exista o viziune prin care se spune ca, Romania va fi locul din care va pleca schimbarea si de aici in toata lumea.. Sa fie taxa auto scanteia care sa ne aprinda si sa ne scoata din inertie!!?!?
„Fii tu insuti schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume”, spunea Ghandi…
Daca toti, la unison, am refuza sa punem botul la aberatiile guvernului, ne baga la mititica pe toti!??!? si oricum s-a treminat ca sperieturile.. nu mai putem fi controlati prin frica domnilor care credeti ca aveti „puterea”.. puterea vine din alta parte.. iar acea parte va lipseste cu desavarsire..
Puteti ridica ziduri in jurul nostru dar nu ne puteti lua libertatea..
si curand zidurile vor pica.. si cand o vor face.. domnilor… luati-o la fuga spre slabiciunile voastre.. pt ca vor fi singurele lucruri cu care veti ramane.. pt ca fiecare alegere duce la o actiune. fiecare actiune genereaza o reactiune.. alegeti si actionati astfel incat idealurile omenirii sa fie implinite.. cei care se opun schimbari, se vor distruge pe sine..
DESTEAPTA-TE ROMANE.. NU TE CULCA LA LOC!!!

19 02 2009
www.jostaxa.tk

nu romanul individual este vinovat …si poporul roman in ansamblu.

23 02 2009
ionut

Romanul e las de felul lui. Sta cuminte in banca lui si asteapta sa-i rezolve alcineva problemele. Eu unul m-am saturat de hotia din tara asta si ca nu face nimeni nimic.
Daca nu reusim sa facem revolutie macar sa incercam sa-i lovim pe ce carora le datoram taxa asta. Ar trebui sa recurgem si la actiuni de tip terorist, poate asa se vor trezi bufonii din parlamentul nostru la realitate

27 03 2009
Darius

Cand il inlocuiti si voi pe Tariceanu cu Antonescu? Hai, curaj. Ca va zic eu de acum cate ceva. Antonescu= marioneta lui Patriciu+SOV+Catarama+Iliescu+Nastase+Fenechiu+Morega+Radu Stroe+Norica Nicolai+Rusanu+Mircia Muntean+ toata mafia din energie, plus toata mafia din transporturi, plus toata mafia imobiliara, plus toata mafia licitatiilor trucate, plus toata mafia din constructii si reparatii pe bani publici. Numai de la Iasi si cred ca am ce aduna. Iar toti astia au venit la congres sa-l aclame si sa-l sustina. Cum dracului s-o descurca cu toti nemernicii de mai sus bombonica asta de prostituata si de crina lesbiana cu orban in mariaj habar n-am. In Iasi, toti infreactorii cu DNA-ul in spate: Vosganian, Adomnitei l-au sustinut. Cu Relu Fenechiu bineinteles in spate. In 2006 nasul sau de cununie de la Iasi, Cristian Maftei, a fost arestat. Vad ca deocamdata DNA-ul inca nu l-a pus sub acuzare si pe el cu terenul acela din strandul Tineretului, dar zau ca nu stiu nici ce asteapta.

13 07 2009
mihai cj

adevarul esre ca nu am stiut sa ne conducem tara nici o data .Daca dam timpul inapoi in toata istoria noastra perioadele infloritoare ale Romaniei au fost cu conducator straini

6 08 2009
valive

Voi nu sunteti sanatosi. Daca boicotati industria auto s-a dus toata urma de industrie nationala pe care o mai avem si noi. Macar astia sunt singurii care mai merg cat de cat.

7 08 2009
www.jostaxa.tk

NOI ? sau ei ? nu sunt dispus sa renuntz la dreptul meu constitutional de a nu fi discriminat fata de un posesor de Dacie 1310 ….de dragul industriei auto frantzuzesti.

9 08 2009
valive

Mai, sigur nu va ajutati unii pe altii facand ce faceti. Stiu, nici ei nu vor lasa de la ei fara putina lupta de la voi, insa sigur nu veti avea prea repede sorti de izbanda. bafta, dar nu cred ca veti reusi prea multe.

4 09 2009
Tony

…in urma cu ceva timp Nemirski declara: „Taxa va fi plătită de toţi proprietarii de autovehicule în funcţie de cât poluează. Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a anunţat că noul impozit ar putea fi aplicat de la 1 ianuarie 2010…..Proiectul privind noua taxa auto va fi publicat in luna august pe pagina de Internet a Ministerului Mediului, iar principiul de baza va fi „poluatorul plateste”…..Este practic un impozit pe poluare si fiecare va plati in functie de cat polueaza”, a precizat ministrul joi, 09 iulie 2009 la Pitesti……
..eu unul, sunt direct interesat, dupa cum stiu cativa dintre voi…..
De 2 saptamani urmaresc pagina ministerului de cateva ori pe zi si singurul lucru nou aparut este: „Propunerile Ministerului Mediului ce vor intra în pachetul de masuri anticriza pentru care Guvernul îsi va asuma raspunderea în fata Parlamentului se refera la: …….C. Modificarea OUG 50/2008 privind taxa pe poluare
Ministerul Mediului formuleaza propuneri de completare a exceptiilor de la plata taxei pe poluare.In acest sens sunt exceptate urmatoarele categorii:

* Masinile mobile nerutiere, ale caror motoare respecta normele privind poluarea chimica si a caror deplasare pe drumurile publice este în general limitata numai la si de la locul de munca.
* Autovehiculele aflate in proprietatea persoanelor cu handicap grav sau accentuat, independent de detinerea permisului de conducere de catre proprietarul autovehicului.

….si acum vin si intreb: ATAT?….banuiesc ca nu este acesta proiectul la care se refereau ei, dar ce rost mai aveau aceste modificari…..ma rog, incercand sa aflu motivul pt care se intarzie publicarea mult asteptatului proiect, am gasit asta: „Taxa pentru emisiile de gaze cu efect de seră va fi introdusă în legea finanţelor pentru 2010, a anunţat, marţi, ministrul francez al bugetului, Eric Woerth, care a evitat să precizeze nivelul acesteia, spunând doar că suma avansată iniţial, de 32 euro tona de CO2, este prea mare, potrivit AFP”….si acum imi dau cu parerea…nu cumva „desteptii” nostrii asteapta sa vada proiectul francez?….

4 09 2009
Tony

…si, ca orice roman care incearca sa se adapteze sistemului, stie cineva ce inseamna, in acceptiunea lor: handicap grav sau accentuat?…eu am cautat azi ceva pe net dar nu am gasit nimic explicit…

13 11 2009
xxxxxx

Inca ceva parlamentariolr MIE RUSINE CA TRAIESC IN ROMANIA nu de aceea ca e ROMANIA de aceea ca suntem condusi de o armata de viermii ,mie scarba cand aud de parlamentu Romaniei. DE CE AM INTRAT IN UNIUNEA EUROPEANA . HAI PARLAMENTU EOROPEAN FACETI CEVA PENTRU ROMANIA AJUTATINE SA SCAPAM DE VIERMI ASTIA DE LA PUTERE FACETI DREPTATE. Sau daca nu azii poate o spun numai eu singur pentru ca simt criza si simt vremurile pe care leam ajuns …dar maine poate o sa simta 22 de milioane de romani si atuncea o sa facem noi dreptate cum stim ….HAI ROMANIA

26 07 2010
Alexandru

Un site cu numele: MUIE BOC sau MUIE BASESCU… o sa apara? :))))

2 01 2011
Aly

Прошу автора статьи про Корнелиу и Роберту Анастаси отозваться
Привет из бывшего СССР!

Lasă un comentariu