MOARTE EVREILOR , MOARTE LU BASESCU

15 10 2009

Lucian Croitoru: O prioritate pe termen scurt este efectuarea de alegeri democratice. Cel putin la fel de importanta este continuarea angajamentelor noastre economice cu FMI, Banca Mondiala si alte institutii financiare. Este singura modalitate, in opinia mea, de a reduce efectele crizei financiare.

Saptamana viitoare vom primi o noua transa de la Banca Mondiala. Romania trebuie sa mai incaseze alte doua transe de bani, inclusiv de la FMI, pana la sfarsitul anului. Existenta unui Guvern care sa poata negocia cu FMI este esentiala. Romania avea nevoie de un prim-ministru competent in probleme economice. In plus, este un prim-ministru neangajat politic, asa cum au cerut o parte din partidele parlamentare

ADICA VOM LUA SI MAI MULTI BANI PT. PENSII SI SALARII DE LA EVREII DIN FMI SI BANCA MONDIALA .

BANI CARE VOR FI PLATITI ULTERIOR DIN TAXE EVIDENT.DOBANDA LUATA DE SIONISMUL MONDIAL PT. ACEASTE IMPRUMUTURI ESTE BINEINTELES SECRET DE STAT.

cele mai noi melodii, filme tari, manele noi,poze cu femei goale, curve, hi5.com,stiri online, noutati media,cursuri online, modele de contracte, caut iubita, femei bune.

Acțiuni

Information

15 responses

1 02 2010
rastoaca olivia

sunt antisemit convins si antirrom!

31 05 2010
Ned.Kelly din romanica

si eu sunt de acord cu eliminarea completa si definitiva a spurcaciunilor evreiesti si a cacatului de basescu precum si intreaga cohorta de politicieni romani care ne conduc adica catelusii slugarnici ai masoneriei care la ordinul iudeo-masonilor europeni au ajuns pina sa puna taxa si pe pampersul bebelusilor taindu-le din alocatii pt crestere

9 07 2010
taranu roman

Un mare politician roman spunea prin perioada interbelica ca Romania ar trebui sa-si inchda granitele sa-i sugume pe toti evreii si sa-i arunce in Dunare, cam asa ar trebui sa facem cu jidanii astia imputiti, care ne fura pe fata si ne duc in pragul disperarii, n iste gonoaie in societatea mondiala, romanii au mari probleme cu tiganii care ne-au facut de rusine in lume, dar cu jidanii toate popoarele au de furca, pacat ca Hitler nu ne-a scapat definitiv de ei, jigodii.

9 07 2010
9 07 2010
taranu roman

care -i diferenta dintre tigan si jidan, unul te tapuie pe fata altul prin spate.
Ned.Kelly din romanica are mare dreptate, in spatele fiecarei banci este un evreu.
Gunoaele astea manevreaza din umbra pe cretinii din politica romaneasca.
Astia-s cancerul romanilor, trebuie starpiti pana la ultimul.

9 07 2010
14 08 2010
TGV-DAT

Ar trebui repus in functiune complexul Auschwitz-Birkenau. Prietenii stiu de ce! 🙂

27 10 2010
Un Roman

Mi-e rusine de toti cei care au murit ca sa apere tara asta, au reusit sa o apere mii de ani iar noi stam si ne uitam cum altii ni-o iau si isi bat joc de noi. Sincer ne meritam soarta, respect pentru ceceni, basci, nord irlandezi si altii ca ei care dau dovada de dragoste pentru tara lor, chiar daca e un amarat de desert. Ne meritam soarta pentru ca in loc sa facem ceva doar dam din gura si scriem pe forum.

23 02 2011
Buta Dumitru

Ţiganii au lozinca „eşti prost ca românul să munceşti bă?”
Despre ţigani se spune:”ai văzut CUC clocind şi ţigan muncind ?”\
Antonescu în timpul celui de al 2 război mondial când prin satele ţării suna trompeta mobilizarea bărbaţilor pentru front şi ţiganii profitând de gospodăriile acestora singure, le jefuiau, le violau soţiile. Antonescu faţă de aceast situaţie a dispus înfinţarea de tabere de muncă pentru ţigani. Dar nu au stat să muncească, le-au abandonat.Apoi i-au dat afară din ţară.
2). În comunism s-au depus eforturi pentru integrarea ţiganilor în procesul muncii. A fost imposibil. Un exemplu:La fabrica de ciment din Câmpulung Muscel,la ţiganii de prin satele vecine li s-au pus autobuze de transport gratis de acasă la fabrică şi retur. Ţiganii stăteau la muncă în fabrică primele 15 zile din lună, după care luau indemnizaţiile pentru copii şi partea 2 din lună nu mai vedeai nici-un ţigan la muncă. Li s-au dat apartamenter la blocuri,iar ei au scos parchetul şi l-a pus pe foc. Probabil că acum Europa or găsi metode de integrare socială şi la muncă a ţiganilor.Românii nu au reuşit.

23 02 2011
Buta Dumitru

Evreii au în sânge minciuna, agresivitatea,înşelătoria şi goana după ghişeft fără muncă, fără să producă valori creeatoare.
Acum după ce ne-a jefuit, ne-a impus să abandonăm unele simboluri naţionale, ne-au adus comunismul şi ni l-a impus cu forţa, în fruntea securităţii au fost numai evrei care ne-a distrus valori umane.
După ce ne-au jefuit, ne-au ucis părinţii, ne-au făcut proşti,ne-au acuzat de holocaust dar în realitate ei au făcut genucid cu românii, nu avem voie nici să le aducem reproşuri sau chiar să-i înjurăm, ne acuză de ANTISEMITISM. Nenorociţilor meritaţi cea ce nemnţii v-au făcut.

14 03 2011
ION APOSTOIU

TRAIAN BĂSESCU este EVREU de origine
Argumen te:
1. Şi-a organizat putere cu evreul Stolojan care a îm ins guvernul la ăndatorarea ţării.
2. Şi-a promovat în funcţii chee evrei ca:PATAPIEVICI la institutul Cultural Român, Tismăneanu la Institutul de istorie, Săftoiu la comanda SRI,etc
3. A recunoscut marea minciună evreească cu HOLOCAUSTUl şi a aprobat monumentul Holocaustului în capitala României.
4. A încheiat cu ISRAELUL pactul strategic într-un eventual război cu IRANUL. Evreii nu au nici-un drept să atace Iranul pe motiv că are bomba atomică. Lor cine le-a reproşat că au bomba atomică ? Ne bagă într-n război numai pentru interesul Evreilor.
5. Împrumuturile dela FMI s-au dus pe holocaustul Evreilor.
6. Fraternizează cu UDMR pentru voturi dându-le Transilvania.
7.Vadim Tudor a spus public că părinţii lui naturali sunt evrei.
8.Într-o listă publicată pe internet în limba engleză apare în capul listei alături de evreii din structurile de conducere a statului Român

12 05 2012
Archie

Alegeri democratice, practici democratice, totul trebuie sa se desfasoare in mod democratic….aceste clisee sunt folosite de Ei pentru a ne induce notiunea de siguranta, de corectitudine….eu zic ca sunt indoctrinari masive. Voi chiar nu realizati ca democratia nu este solutia?? Adica mai multi prosti sa hotarasca soarta unui intreg! Hai s-o luam logic! Sa zicem ca sunteti intr-un grup de 10 oameni aflati de 17 zile la marginea unei prapastii, fara posibilitate de intoarcere! se supune la vot ce sa facem! 6 dintre voi sustin ca ar trebui sa ne aruncam in prapastie pentru ca curentii de aer ne vor duce pe malul celalalt insa 4 sustin ca ar trebui sa contruim un pod pana la celalalt tarm chiar daca va dura ceva! In mod ,,democratic” se va adopta optiunea celor 6, fiind in majoritate iar ceilati 4, trebuind sa se supuna majoritatii si stiind ca vor muri daca se arunca, totusi vor trebui sa sara impreuna cu cei 6. Ceea ce se va intampla dupa ce sar. va las pe voi sa deduceti. EU cred ca am dreptate in ceea ce zic!

20 08 2012
alex

traiasca Germania!

6 12 2012
Coasa Finala

MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR MOARTE EVREILOR

5 02 2013
lulu basescu

sa sygeti toti pula gunaoie de schizofrenici sifilitici ,pecionegi amestecati cu tigani sis lavi care va considerati romani,ati umplut puscariile europei

Lasă un comentariu