CSM ia joi în discuţie sesizarea Comisiei Europene cu privire la taxa de primă înmatriculare

16 12 2009

Consiliul Superior al Magistraturii va discuta joi sesizarea Comisiei Europene privind taxa de primă înmatriculare.

O instanţă română a cerut răspuns în legătură cu compatibilitatea taxei de poluare instituită de Guvern cu legislaţia europeană. Aceasta interzice impunerea asupra produselor din alte state membre ale UE a unor taxe superioare celor ce se aplică produselor naţionale.

Litigiul care se află pe rolul instanţei din România priveşte o cerere de restituire a taxei de poluare achitată în 2008 de un cetăţean român.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPERANTA EXISTA !!!! IMPORTANT SA FIE CASTIGATE CAT MAI MULTE PROCESE IN TRIBUNALE.

Reclame

Acțiuni

informatie

3 responses

4 01 2010
Ternipe

TAXA – ULTIMUL ACT
Camarila APIA – importatori (asociatia perfizilor si infractorilor atipici ), primesc zilele aceste o grea lovitura… Injusta taxa a ajuns pe masa Tribunalului de la Luxemburg. De ce e grav? pai acolo nu merge cu SPAGI, cu santaj, cu viclenie. Ungaria in urma unui astfel de proces a fost amendata cu 15.000.000 Euro si obligata sa renunte la taxa. CINE PLATESTE AMENDA? Parca vad ca va fii platita din bugetul national si nu din buzunarul lichelelor, Tariceanu, Sulfina Barbu, Vosganian, Neminschi, Borbeli ori ghindocul mincinos Boc. Un functionar public daca greseste ceva si vaduveste bug. acesti BANDITI il pun sa plateasca … dar pentru greselile lor INTENTIONATE ? pentru care a luat spagi grase ei de ce sa nu plateasca. MARE DOCIL MAI ESTI POPORULE ROMAN.

1 03 2010
9000cse

Care are o masina cu nr straine , si i-a expirat asigurarea , itp etc si nu are bani pt a plati taxa asta imputita , exista o solutie ! Intocmiri si prelungiri asigurari , ITP , procuri etc pt masini cu nr straine la preturi foarte convenabile ! Sa puteti circula incontinuare linistiti fara a plati taxa de inmatriculare ! YD Yahoo : adutu01@yahoo.com pt mai multe detalii !ITALIA SPANIA , OLANDA , BELGIA , GERMANIA , AUSTRIA , FINLANDA , SUEDIA , LUXEMBOURG , SUEDIA , UKRAINA ETC ! 100% convenabil ! sau 0743878327

22 05 2012
George

Prelungiri :
– Asigurari
– ITP
– Procuri
– Contracte vanzare-cumparare

Telefon : 0742.41.97.79

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: