TAXA 2010

11 12 2009
Hahahahahahahahahaha – stirea asta e cu dedicatie pt. ecologistii care vor doar loganuri noi pe soselele patriei de cacat:
logan

Valoarea minimă a taxei de poluare pe care o va plăti la prima înmatriculare posesorul unui Logan nou, începând cu 1 ianuarie 2010, va fi de 363 de euro, în timp ce pentru versiunea cu cea mai mare capacitate cilindrică şi cel mai înalt grad de poluare se va achita suma de 774 de euro, scrie Mediafax


De la 1 ianuarie 2010, proprietarii maşinilor care au motorizări conforme cu normele de poluare Euro 4 vor plăti şi ei taxa de primă înmatriculare, nivelul acesteia fiind stabilit în funcţie de capacitatea cilindrică şi emisiile CO2 ale modelului.

Prin urmare, pentru un model Dacia Logan nou pe benzină cu o capacitate cilindrică de 1.149 centimetri cubi (cmc) şi emisii CO2 (dioxid de carbon) de 139 de grame per kilometru taxa este de 363 de euro, în timp ce pentru versiunea cu cele mai mari motorizări şi emisii de noxe, de 1.558 cmc şi 172 g/CO2, taxa va atinge 774 euro, potrivit calculatorului postat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru Kia Cee’d, cea mai comercializată maşină de import în acest an, potrivit topului Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), taxa va fi cuprinsă între 432 de euro şi 1.200 de euro.

Proprietarul unui Renault Clio nou, al doilea model în clasamentul importurilor, care are motor de 1.149 cmc şi emisii de 139 de g/CO2, va achita sum de 363 de euro.

În ceea ce priveşte variantele medii de motorizare a modelelor Ford Focus şi Skoda Octavia, următoarele clasate în topul APIA, se va achita o taxă de 488 euro, respectiv 726 euro.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

27 04 2011
BOGDAN

SE POATE RECUPERA TAXA DE INMATRICULARE PENTRU UN LOGAN NOU ACHIZITIONAT IN 2010 ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: