Mizeria Europei

8 12 2009
Băsescu şi Geoană sau inversBăsescu şi Geoană sau invers

Cum trăim în ţara unde logica matematică nu funcţionează, aparent amândoi candidaţii au avut peste 50%. Plus Vadim care a avut 70% dar a fost furat! Dar cum Vadim nu se pune, că e o glumă vie de om, ar trebui să găsim o soluţie ca să fie şi Băsescu preşedinte şi Geoană, (a cărui victorie este în aceeaşi măsură şi a lui Crin, şi după toate măsurile şi un eşec).

Soluţia calendaristică

O zi este preşedinte Băse, o zi cuplul prezidenţial Geoană-Antonescu. Cum femeilor care stau mult în acelaşi loc li se sincronizează ciclul, în perioada când lui Geoană şi lui Antonescu le sângerează pizda, preşedinte în locul lor va fi modelul moral Tudor Chirilă, care va scădea vârsta legală de futat la 9 ani, să fută şi el ceva, că tipe mai în vârstă nu poate impresiona. Din păcate a doua zi Băsescu o va ridica la loc. Dacă e prea beat să conducă, în acea zi preşedinte va fi modelul lui moral de ţîţe şi buci Elena Udrea. În anii bisecţi, pe 29 februarie toţi 5 de mai sus vor fi dezbrăcaţi, unşi cu vaselină şi aruncaţi într-o cameră fără bec. Care iese primul e preşedinte în ziua aia.

Soluţia geografică

Împărţim ţara în două. Partea cu ape şi râuri o ia Băse, ca să se dea cu vaporul iar oltenia şi moldova se duc la PSD, că au fost tot timpul a PSD-ului. Facem un zid prin Bucureşti, pe Dâmboviţa, să putem arunca cu căcat unii în alţii peste el. Facem şi un pod din Oltenia în Moldova, ca să se ajungă mai repede şi să se plângă oltenii că s-au umplut de moldoveni împuţiţi şi leneşi şi moldovenii că s-au umplut de olteni împuţiţi şi leneşi.

harta_politica_Romania

Soluţia sociologică

Împărţim românii după IQ în groaznic de proşti şi înfiorător de proşti. Apoi Băse şi Geoană dau cu banul şi aleg pe care dintre cele două categorii să le conducă.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: