Emil Boc rapit de un gascan si dus in Suedia

23 11 2009

Emil Boc

Rasturnare de situatie incredibila la palatul Victoria unde defunctul Premier Emil Boc, ocupat cu sustinea discursul de adio, a fost atacat de o pasare mare si alba si purtat in ghearele unite cu o membrana in directia Nord-Vest, cel mai probabil spre Suedia.

Potrivit martorilor oculari, fostii ministri Perceanu, Merdenea si Bleaga, Emil Boc si-a cautat-o cu lumanarea  gesticuland ca un apucat si fluturand un sendvis ramas de la pranz.”Domnul Boc s-a sacrificat ca sa ne salveze pe noi toti. Totusi, efortul sau a fost inutil, la fel ca si guvernarea.”

Contactat telefonic, biologul roman Emil Racovita crede ca a rezolvat misterul atacului. „Pasarea care l-a atacat pe Emil Boc este o gasca polara mascul, pe nume Martin. Il urmarim pe Martin inca din 1992, atunci cand a venit pentru prima oara in Romania, in statiunea Jupiter, si stim ca este foarte sensibil la animalele mici precum broastele sau rozatoarele. Cu siguranta Martin nu i-ar fi facut nimic domnului Boc daca acesta ar fi stat linistit. Asa, cel mai probabil la confundat cu viezure de smarc si l-a luat in colimator.”

Nu exista informatii exacte cu privire la locatia actuala a premierului Emil Boc insa cativa tarani unguri, care recoltau un camp cu gulas, jura ca l-au vazut pe acesta calarind gascanul ca pe un cal foarte mare deasupra Debrecen-ului. De asemene,a mai multe submarine americane detasate in Oceanul Atlantic au raportat tipete isterice de femeie venind din directia unui stol de gaste salbatice.

In alta ordine de idei Presedintele Traian Basescu si-a exprimat regretele fata de disparitia lui Emil Boc, lasand sa se inteleaga ca si-a pierdut jucaria preferata. „O sa-mi lipseasca micutul. Speram totusi sa se intoarca la urmatoarea migratie a gastelor. Eu unul stiu ca am sa las o lumanare aprinsa la fereastra! Cine stie, poate negociem si o functie de ambasador in Absurdistan!”

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: