Operatiunea „Beemveuri pt. militieni”

14 10 2009

Poliţia Rutieră se înoieşte pentru alegeri. Şefii din IGP au hotărât să cumpere maşini noi pentru escorta demnitarilor în campania electorală. Despre contractul de achiziţii nu se ştie prea multe. Se pare totuşi că nu face parte din celebrul contract „Loganul de 70.000 de mii euro„.

De câteva zile, în curtea Poliţiei Rutiere au apărut câteva limuzine nou nouţe. Sunt autoturisme BMW despre care angajaţii nu prea ştiau nimic şi despre care nimeni nu îndrăznea să vorbească.

Surse din poliţie spun că ca autoturismele au fost initial achiziţionate pentru alte structuri. Acum, că se apropie campania electorală, şefii din IGP au regândit strategia şi au redirecţionat cinci dintre maşini spre Direcţia Rutieră.

Bolizii sunt superperformanţi. Au motoare de 3 litri, tracţiune integrală şi 240 cai putere. Preţul de vânzare a unei astfel de maşini la dealerii din ţară este de peste 45.000 de euro. Scumpe, dar utile, spun oamenii legii.

E vorba despre misiunile operative, cele de însoţire a coloanelor oficiale cu precădere„, a declarat Costin Tăuc, comisar şef Direcţia Rutieră. MUIE BAH

Maşinile urmau să fie achiziţionate prin contractul în care un Logan a ajuns să coste 70.000 de euro. Preţul acestor bolizi era atunci de aproape 100.000 de euro bucata. Şefii Poliţiei au renegociat acel contract şi spun că suma e mai mică. Firma prin care se fac plăţile este însă tot Ager Leasing.

Oricum parcul auto al Poliţiei Române se pregăteşte să primească maşini noi. 800 autoturisme noi vor fi luate în primire şi vor fi direcţionate în mare parte către structurile de combatere a crimei organizate.

Sper ca se plateste taxa pt. Beemveurile astea …. NU ?

Reclame

Acțiuni

informatie

3 responses

15 10 2009
Konti

Sunt sigur ca vor gasi ei o modalitate sa nu plateasca taxa de poluare pt bmw-uri.

18 10 2009
Tony

pai cum sa plateasca?…sunt noi si cu euro4….conform legii, pana la 15 dec sunt scutite, nu?

18 10 2009
Tony

de fapt gresesc…oricum sunt scutite de la plata taxei de poluare „autovehiculele destinate a fi utilizate de fortele armate, fortele de securitate a statului, de politie, de jandarmerie, de politia de frontiera, de pompieri;”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: