Românii nu vor maşini noi

24 03 2009

romaniRomânii nu vor maşini noi. Cel puţin asta spune ministrul Nemirschi că rezultă până acum din campania rabla. Eu zic că e puţin cam prost deştept şi că de fapt românii nu îşi permit permit o maşină nouă.

Cu ce mă încâlzeşte pe mine ca şi cetăţean care am nevoie de o maşină şi ca să un om bun, vreau Euro 4, că el a mărit prima de casare la 3800 de RON?

Nu ştiu dacă a văzut cursul BNR, dar 3800 de RON nu e nici măcar 1 mie de euro. Din câte ştiu eu maşinile sunt calculate în euro. Aşa că e normal că românul care vrea o maşină de vreo 8000 de euro să aibă probleme să pună celelalte 7000 de euro pe lângă aproape 1 mie primită de la stat.

Francezii primesc 2000 de euro, iar germanii 2500. E normal ca nişte ţări unde venitul luna mediu depăşeşte cei 200 de euro din România să primească o primă de casare dublă nu-i aşa?

Mergeţi românilor şi ajutaţi ţara, nu contează că ea nu te ajută pe tine. Şi se mai miră geniile de la Guvern de ce nu cumpără lumea maşinii noi.

PS Nemirschi ăsta a spus că nu va mări prima de casare fiindcă şi aşa e destul de mare.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

24 03 2009
Jiji patriotu'

Sincer, eu mi-as cumpara o Dacie Logan noua daca as avea salariul pe care-l are ministrul mediului, n-ar trebui sa platesc chirie, as locui intr-o zona fara tigani care joaca fotbal pe strada, as avea unde s-o parchez fara s-o gasesc zgariata sau fara dopuri la valvele pneurilor, sau cu ele infundate. Pentru ca langa casa n-am loc sa pun un Logan din cauza a doi stalpi de tensiune (unul ramas de la programul de inlocuire al stalpilor de tensiune, n-ar incapea intre cei doi stalpi, de-a lungul, doar daca as turti-o. (Iar din loc in loc isi mai pune si Groapa Nova amprenta la sol). Daca poate sa-mi rezolve dl. ministru al mediului problemele de mai sus ma-nscriu la programul rabla, constient fiind ca vine criza, benzina se scumpeste si mai trebuie sa platesc si casco, rovinieta si dobanzi bancare, iar timpul liber este tot mai scurt si cheful de plimbari prin gropile de pe strazile patriei scade de la o zi la alta.
Hai, sa traiti bine, d-e Miner-shi si crize usoare !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: