N-AI CU CINE … NISTE TARANI!

20 02 2009

Urmarind presa romaneasca in ultimele cateva luni am descifrat cum este posibil sa existe o asemenea taxa aberanta in Romania .

Adversarii taxei:

  • -adversarii ferventi ai acestei taxe sunt putini . Au mai ramas aproximativ 1 mie de persoane …acestia fiind cei care nu au reusit sa i`si inmatriculeze masinile cu vechea taxa .
  • -mai sunt si cativa (probabil cateva zeci de mii da nu mai mult ) adversari pasivi : acele persoane care nu au reusit sa i`si cumpere masina pana la triplarea (dublarea) taxei dar ar fi dorit.
  • -tot adversari pasivi sunt si acei carora aceasta taxa li se pare aberanta din punct de vedere a legislatiei europene dar care nu vor sau nu pot sa isi cumpere o masina scond hand .

Dintre categoriile de sustinatori putem aminti:

  • -categoria omului plictisit de politica pe care nu il intereseaza stirile de la TV ci doar meciu de fotbal. Aceasta categorie (a legumelor) mai este numita categoria POTI SA TE CACI LA MINE IN CAP CA EU NU VOI REACTIONA.
  • -categoria celui care se baga in seama fara rost un fel de Gica – Contra . El nu este deacord cu cei din jurul sau …lui ii place sa contrazica pe toata lumea.
  • -categoria invidiosului…. nu conteaza daca are sau nu are masina …el vrea ca ceilalti sa nu aiba …el nu are loc in trafic …i se pare ca exista prea multe masini.Dece sa umble altii in BMW cand el are doar Dacie ?
  • – categoria VACA DE ORAS …pt ea un Matiz nou este mai bun la capitolul siguranta activa si pasiva ca un BMW vechi .
  • – categoria sustinatorilor industriei nationale sau SA PUNEM TAXE PE TOT CE VINE DIN UE …chiar daca e ilegal. Acesti prosti cred ca romanii cumpara produse romanesti din patriotism sau pt. ca le considera mai de calitate. Nimic mai neadevarat ! Romanului ii este rusine ca este roman si la el in tara si la el in curte!
  • categoria verde : masinile vechi polueaza , alea noi nu ! Sunt ecologist da` nu ma pricep la ecologie.
  • categoria pragmatica : Masina mea din curte inmatriculata in RO valoreaza mai mult cu taxa dublata deoarece automat cresc preturile la toate masinile inmatriculate deja in RO. (Sa va fie ultima!)

Se observa clar ca cei mai multi sunt indiferenti cand vine vorba de taxa .Deci guvernul poate face ce vrea !

Comparand din grupul celor activi cei care sunt pro-taxa cu cei care sunt anti-taxa se observa clar ca prostia castiga . E prosti da` e multi!

Aceasca impartire a societatii romanesti se poate observa si in alte probleme cotidiene .

CE SA FACI MAH ? N`AI CU CINE … NISTE TARANI !

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

20 02 2009
oamenisilocuri

tinta lor a fost dublarea din start, dar au triplat-o pt o perioada scurta doar ca sa manipuleze populatia. acum lumea se va bucura/resemna ca e dubla, chiar se vor bucura. daca o dublau din start si ramanea asa pierdeau mai mult la capitolu imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: