Romania tara in care traiti (voi …ca eu nu)

26 01 2009

Soc! Isteria mondializata la inscaunarea presedintelui Obama a lasat rece- premiera unica in lumea informatizata! -Televiziunea Romana! Singura – sigur! -, care la ora depunerii juramantului de catre noul presedinte al SUA, transmitea ceva mult mai grav pentru mintile conducerii televiziunii PUBLICE: absenta laptelui praf pentru copii! Si, pdg-ul TVR, Alexandru Sassu,  este inca in functie! Asta este Romania!?

Tot Romania este si tara in care “scriitorul” Mircea Cartarescu ne anunta, de ziua Luceafarului, ca nu mai citeste Eminescu. Eu cred nici n-a citit vreodata. Dupa cum scrie… Inclusiv sciierile erotice, in comparatie cu ale autorului Scrisorii a III-a. In care ne si avertiza despre viitorii cartaresti… Smintiti si misei…


Peste toate, insa, in Romania asta nebuna, Elena Udrea este mai ceva decat regina Angliei!!! Presedintele Consiliului judetean Suceava, Fluturul ala aviar, si pohtitor de paduri, a carat zapada cu autobasculantele sa-i astearna cale unui alai de sanii trase de cai, ce o insotea pe ministreasa unui minister fara obiect -turism de stat nu mai exista! – catre o… manastire!

Vedeti deci de ce a fost impuscat Ceausescu!?

Pentru ca sa isi faca de cap in Romania mai multi ceausei: Basescu, Boc, Iliescu, Nastase, Flutur, Boureanu, Constantinescu, Talpes, Tiriac, Irinel, Tariceanu, Preda – de astia vreo trei, dar cel mai toxic e unul Cezar, Ciorbea, de o vreme guru universal la mai multe tv, dar cu abonament la Rtv, Sassu,Udrea, Ritzi, Molot si nu mai am rabdare sa insir la ceausei. Mici ,dar la fel de daunatori.

Daca nu credeti,cautati altii…

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

27 01 2009
Jiji patriotu'

Elena Udrea este un pionier (deschizator de drumuri) al turismului politic in Romania. Manastirile vor fi destinatiile tuturor politicienilor romani pacatosi ca Iliescu, Nastase, Tar-rich-anus, Patriciu etc, pe timp de criza. Ea a anticipat acest lucru si a evaluat potentialul turistic al manastirilor; stiindu-se oricum urmarita de PNL-isti si PSD-isti, i-a atras pe acestia spre destinatii mai ortodoxe , reinfiintand turismul de stat :)))

6 02 2009
raudemusca

Daca tot nu traiesti in tara in care traim noi, ce te fute grija taxelor de aici?
Stai dracu acolo in tara in care esti si laaaaasa-ne! E misto asa, sa faci gura de departe, ca doar pe tine nu te atinge de fapt nimic din ce se intampla aici!
Si vezi ca Tariceanu nu mai e. Asa ca esti depasit de evenimente cu titlul asta de blog.
Pe care n-as fi ajuns niciodata daca „oameni de bine” care nu traiesc in tara asta n-ar fi facut SPAM pe messenger.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: