ACR

26 01 2009

21 ianuarie 2009 – Luni, 19.01.2009, in cadrul sedintei Comisiei pentru Petitii a Parlametului European, a fost dezbatuta Petitia promovata de Automobil Clubul Roman impotriva taxei de prima inmatriculare.

Comisia a lasat deschisa Petitia, spunand ca urmeaza a contacta autoritatile romane, carora le va pune in vedere sa produca probe referitoare la obiectivitatea taxei, urmand ca petitionarii sa fie contactati pentru o data ulterioara, la care sa se hotarasca asupra sesizarii Curtii Europene.

19 ianuarie 2009 – In perioada 19 – 20 ianuarie 2009, se desfasoara la Bruxelles, reuniunea Comisiei de Petitii a Parlamentului European.

Cu aceasta ocazie, Automobil Clubul Roman a fost informat printr-o scrisoare oficiala din partea Parlamentului European, despre inscrierea pe ordinea de zi a acestei reuniuni, a unui punct referitor la petitia impotriva taxei auto, semnata anul trecut de peste 120.000 de automobilisti romani.

Avand in vedere implicarea activa a asociatiei noastre, inca de la inceput, in promovarea si sustinerea petitiei, la cele mai inalte foruri nationale si internationale, Automobil Clubul Roman a fost invitat sa participe la dezbaterile din cadrul Comisiei de Petitii a Parlamentului European. Urmare a acestui fapt, dna. avocat Carmen FINARU, Vicepresedinte al Comisiei Juridice a ACR, paricipa astazi la reuniunea Comisiei de Petitii, prezentand punctul de vedere al ACR cu privire la evolutia si stadiul actual al taxei auto perceputa in Romania la prima inmatriculare a unui autovehicul second-hand.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: