DN1 blocat în zona Oradea. Manifestaţii împotriva taxei auto.

13 12 2008

Peste 600 de şoferi bihoreni au blocat cu maşinile lor ieşirea din Oradea spre Vama Borş pe toate cele patru benzi de circulaţie!!!
Sâmbătă, la ora prânzului, protestatarii au blocat şi şoseaua de centură a oraşului, tot traficul din zonă fiind complet blocat.(nu ne jucam …ori scoate taxa … ori revolutie)

Prefectul judeţului Bihor, Mircea Ghiţea, care a venit la faţa locului, a contribuit la amplificarea protestelor, numindu-i pe manifestanţi „turmă”. El s-a deplasat apoi, împreună cu şase protestatari, la sediul Prefecturii, pentru a transmite un memoriu Guvernului. Şoferii orădeni sunt hotărâţi să nu deblocheze şoseaua până când Guvernul nu va semna o Ordonanţă de Urgenţă, prin care să anuleze majorarea taxei auto.

Reprezentanţii poliţiei au început să fotografieze maşinile protestatarilor, şi i-a ameninţat pe aceştia că le va întocmi dosare penale dacă nu vor debloca cel puţin două benzi de circulaţie pe fiecare sens în următoarele două ore.(ni se rupe pula de militzieni)

Proteste faţă de triplarea taxei auto şi la Bucureşti, unde aproximativ 200 de şoferi s-au adunat în faţa sediului Guvernului. Reprezentanţii Jandarmeriei le-a cerut manifestanţilor să părăsească zona până la ora 13.00, amintindu-le că protestul este ilegal. Oamenii nu sunt însă de acord să plece şi susţin că vor rămâne în piaţă chiar şi până seara dacă nu le vor fi ascultate problemele. Manifestaţii de protest au mai avut loc sâmbătă şi în Timişoara, Sibiu, Cluj Napoca, Bistriţa şi Suceava. (oricum fics pics fatza de Oradea)

Ar trebui sa luam exemplu de la Grecia … aia is oameni adevarati …pana nu se face o lovitura de stat sau revolutie astia din guvern nu se calmeaza.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: